2006. május 6., szombat

Fadd-Dombori kiírás, kyu-vizsga visszaszámlálás

Most már hivatalosan is megérkezett a faddi tábor kiírása.

Idén egy kicsit több (+30 perc) edzés jut egy napra és újra lesz társastánc. A többi körülmény a már évek óta megszokott: strandröplaba, salakos foci, minden este fesztivál, elhelyezés 4-6 ágyas szobákban. Most is nyugodtan lehet hozni hozzátartozót, aki nem edz, hiszen a reggeli aikido után teljesen szabad a program a nap hátralévő részében. Ne felejtsétek el, hogy a létszám korlátozott, az előleget a hónap végéig kell leadni.

Egy változás történt még a naptárban, mégpedig a júniusi szabadkai Pietro kurzus elcsúszott egy héttel későbbre. Akit érdekel a kurzus, időben jelezze, mivel szeretnénk mihamarabb megszervezni az autók legénységét. Kiírás hamarosan érkezik, addig is annyit már megtudtam, hogy 25 Euro lesz az edzésdíj, amiben benne van egy szombat esti medencés svédasztalos buli is.

Vizsgára készülők tartsák észben a két fontos időpontot:

  • Május 19-20. - Kyu felkészítő
  • Június 10-11. - Aikido tábor és kyu vizsga

Ja igen! Kelényi Attinak köszönhetően van pár fotó a makói Pietro kurzusról és a múlt hétvégi Tamura kurzuson rendezett shodan vizsgáról. A Pietro kurzusról egy helyi hivatásos fotós is készített képeket, ezeket megtekinteni, illetve nyomatot rendelni a Bihari Foto oldalán lehet

Az aktuális programok listája megtekinthető a naptárban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése