2007. június 10., vasárnap

Nyári szünet, Agárdi edzőtábor

Ahogy már említettem, a nyári szünet alatt az iskola szokás szerint zárva tart. Ez azt jelenti, hogy az utolsó edzésünk a Bazilikánál június 14-én, csütörtökön lesz. A hónap hátralevő részében a Margitszigeten fogunk eszközös edzéseket tartani. Ezt úgy oldjuk meg, hogy kedden és csütörtökön is 18:15 órakor találkozunk a szökőkútnál a sziget déli oldalán és innen együtt sétálunk át az edzés helyszínére. Formaruhára nem lesz szükség, az eszközökön kívül csak vmi kényelmeset hozz magaddal, amiben azért le tudsz térdelni.
Öltöző a bokrok között, esőben nem edzünk. :)

A nyár további részében ott lesz egyrészt a Kigarukai a XIII. kerületben, másrészt ha van rá jelentkező és én sem nyaralok épp, a margiszigeti fegyveres edzések is megoldhatók. Csak a szokásos módon jelezzétek az igényt.

A nyáron természetesen nem maradunk edzőtábor nélkül sem. Testvérklubunk, a Misogi Agárdon tart edzőtábort augusztusban.
A szakszövetség Tamura vonalának naptárjában is találtam két edzőtábort is. Az egyik július elején lesz Csopakon, a másik szintén augusztusban Dunaújvárosban.

Kellemes nyarat kívánok mindenkinek!

Agárd kiírás :: Csopak kiírás :: Dunaújváros kiírás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése