2007. december 2., vasárnap

Kyu vizsga kiírás

Elkészült a december 15-i program kiírása.

Felhívnám a figyelmet, hogy a vizsgát nyílt edzés előzi meg, amire nem csak a vizsgázókat és nem is csak a nem-vizsgázókat várjuk. Remélem, érthető vagyok...

Azoknak, aki még nem láttak soha aikido kyu-vizsgát mindenképpen tanácsolom, hogy eljöjjenek. Előbb-utóbb te is sorra kerülsz és jó látnod, hogy mire kell készülnöd. Másrészt a vizsgázók a társaink, barátaink. Megérdemlik, hogy végignézzük a vizsgájukat és gratuláljunk nekik az elmúlt hónapok kemény munkájához.

Az eseményig még van két hét. Ezalatt kell az utolsó simításokat elvégezned a technikádon és a szellemeden. Ha lehet, december közepéig minden nap állj meg és szánj egy kis időt arra, hogy átgondold, mit is kell és mit is akarsz a vizsgán mutatni magadból és ezt hogyan fogod kivitelezni. Az utolsó héten pihenj sokat és egyél rendesen. Hidd el, bőségesen megtérül, ha tudsz figyelmet fordítani erre a megmérettetésre. Sokan évek múlva is emlékeznek egy-egy jól sikerült vizsgára és évtizedek után is bánják, ha nem készültek fel rendesen.

A kiírás letölthető formában és a naptárban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése