2009. július 27., hétfő

Tápióság zárógondolatok, augusztusi edzések

Mint bizonyára észrevettétek, véget ért a tápiósági edzőtábor.

Szerintem, mindent egybevetve ez egy jól sikerült hét volt. Szeretném megköszönni a klub tagjainak az aktív részvételt mind az edzéseken, mind az edzések közötti időben. Jó volt látni, hogy jól érzitek magatokat, nem csak letudjátok a kötelező programokat és persze azt is, hogy az eddig is szépen alakuló barátságok tovább erősödtek és újak is köttettek.

Szeptemberben folytatjuk a tanulást, de addig is próbáljatok időt szakítani az aikidora, illetve egymásra. Augusztusban a már megszokott módon a szigeten tudunk edzeni. Ahogy jeleztem, arra kérlek benneteket, hogy egyeztessetek egymás között minden kedden és csütörtökön és engem akkor hívjatok, ha összejön legalább öt ember aznapra.

A többieknek további szép nyarat és jó pihenést kívánok, ha még jut belőle.

1 megjegyzés:

  1. Tóth-Czere Péter2009. július 27. 21:56

    Számomra igen tanulságos volt a tábor, többször rá kellett döbbennem, hogy amikor már semmi erőt nem éreztem magamban (ezt gyakorlatilag a 3. edzés után tudtam is produkálni), mindig megmutattátok nekem, hogy van ott még és minden gurulás után fel tudtam állni. (Persze ezen nagy mértékben gyorsított, ha Madjoe elmosódó alakját láttam suhanni arra a helyre zuhanásban, ahol épp pihegek ;))

    Nagyon sokat tanultam, mind az aikidoról, mind pedig arról, ami mögötte van. Ez utóbbit legalább annyira értékeltem.

    Természetesen az is felbecsülhetetlen, hogy már nem csak kedvelem a klub tagjait, de ismerem is. :)
    Mostantól tartom magam igazából Kokorosnak. :)

    Külön köszönet Lacinak a karaoke show-ért! :D

    VálaszTörlés