2013. október 26., szombat

Yamada képek + Őszi szünet

A klub és az egyesület történetének eddig legnagyobb saját szervezésű rendezvényén vagyunk túl. Yoshimitsu Yamada sensei több, mint 10 év után először érkezett Budapestre edzést tartani és véleményem szerint remek táboron vettünk részt.


O-Sensei egyik utolsó élő tanítványa 2002-ben volt először (és eddig utoljára) Magyarországon, akkor Tamura sensei vendégeként érkezett és tartott egy edzést a kurzus alatt. Most az október 23-i szünnapot kihasználva három edzéses kurzust szerveztünk a tiszteletére.


Yamada sensei edzésein általában viszonylag kevés magyarázattal, de alapos és pontos bemutatással találkozhatunk és az idehaza megszokottnál több gyakorlási lehetőséggel. Időnként - ahogy ez alkalommal is - sensei több és részletesebb magyarázatot is ad a mozdulatokhoz és beáll segíteni a kezdők gyakorlásához is.



A táborról eddig beérkezett képeket az esemény Google Plus oldalán tekinthetitek meg. Ide várjuk a ti általatok készített képeket és videókat is, ha vannak ilyenek.

Szeretném megköszönni azoknak a klubtagoknak a közreműködését, akik lelkesedésükkel és igyekezetükkel hozzájárultak az esemény rendezéséhez. Nem kevés munka egy ilyen rendezvényt lebonyolítani: szőnyeget kell szállítani, le- és felpakolni, bankettet-, szállást szervezni, bonyolítani, adminisztrációt intézni, a termeket rendben tartani, a vendégeket eligazítani. 
És szeretném megköszönni mindenkinek, akik részt vettek az eseményen és jelenlétükkel bizonyították, hogy milyen lelkesek, fegyelmezettek és kitartóak, ha Aikido gyakorlásról van szó. 

Más. A jövő héten, azaz október 28-tól november 3-ig az iskola őszi szünetet tart. Ez alatt az idő alatt nem lesznek edzések. Legközelebb november 5-én, 18:00-kor edzünk a teremben. Addig is jó pihenést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése