2015. május 19., kedd

Bemutató fotók

Egy héttel ezelőtt a Kokoro Aikido Klub megtartotta első saját szervezésű bemutatóját. A klub összes aktív tagja lehetőséget kapott, hogy megmutassa ismerőseinek, barátainak, hogy mi az az Aikido és ő merre jár a harcművészetek útján.



Az eseményre hetek óta készültünk, a legkezdőbbek és a leghaladóbbak is dobogó szívvel léptek aznap a tatamira, mindenki a legjobbat akarta megmutatni magából és az Aikidóból. Én együtt izgultam mindenkivel és nagyon büszke vagyok arra, amit láttam. Szinte mindenkiből a legjobbat hozta ki a megmérettetésnek ez a formája, amikor nyilvánosan kell megmutatni a tudásunkat.
Az izgalom ellenére a hangulat az Aikidóhoz méltón könnyed volt. A bemutató után a még jelenlévő nézőkkel közös csoportképet is készítettünk.


Nagyon örülök, hogy ilyen sok barát, rokon és kolléga volt kíváncsi ránk és adott erőt ahhoz, hogy ilyen szép rendezvényt szervezhessünk.

Az eseményről videó felvétel is készült, aminek feldolgozása még folyamatban van, de a fotók feldolgozása már megtörtént. A fenti első képre kattintva a teljes album megtekinthető a Facebook-on. A képekért hálás köszönet Nádasi Krisztinek és Rendek Tamásnak. Nagyon szép pillanatokat sikerült megörökíteniük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése