2015. október 15., csütörtök

Őszi programok

Nemrég jöttünk haza Aradról, ahol egy nagyon tartalmas edzőtáborban vettünk részt Donovan Waite shihan vezetésével.

Donovan sensei és a magyar csapat Aradon. Nagyon tartalmas edzőtábor volt. Donovan sensei and the Hungarian team in...
Posted by Kokoro Aikido Budapest on 2015. október 11.




Az ősznek ezzel még koránt sincs vége, még az idén lesznek érdekes programok a határon innen is.

Jövő pénteken (október 23.) délelőtt ünnepi edzést tartok a Kinizsi utcában a szokásos szombati edzések mintájára.

Aznap estétől pedig már Nyíregyházán tartok hétvégi kurzust a Kisin dojo meghívására. Az edzések tematikája elsősorban a 3. kyu vizsgaanyagához fog kapcsolódni, de épp emiatt elég szerteágazó programmal készülök. Érdemes csatlakozni, a nyíregyházi srácok nagyon jó vendéglátók.
A program részletei a Facebook eseményben érhetők el.

A kurzus utáni héten (10.26-30.) a Szemere utcában az őszi szünet miatt nem lesz edzés. Azt javaslom, hogy ebben az időszakban csatlakozzunk a Kannagara edzéseihez, amik kedden és csütörtökön 18:00-tól egészen 21:00-ig folynak a Kinizsi utcában, két részletben:
19:30-ig Makó Ferenc tart foglalkozásokat, majd 21:00-ig Kiss Attila vezetésével folytatódnak az edzések.

A másik javasolt lehetőség a BME Aikido, ahol Rékai Gábor tart hétfőn és szerdán 19:30 és 21:30 között edzéseket az őszi szünet ideje alatt is.

Ugyanazon a héten pénteken (október 30.) tartjuk a következő kyu vizsga előtti első közös felkészítő foglalkozást szintén a Kinizsi utcában. Az edzés a szokásos rendben, várhatóan 18:00-tól 21:00-ig tart majd. Jöhetnek azok is, akik nem tervezik a vizsgát 2016. év elején, de szívesen segítenek a felkészülőknek.

Október 31-én a szorgalmasabbak részt vehetnek a szokásos szombati edzésemen, a vizsga közeledtével érdemes kihasználni az extra gyakorlási lehetőségeket.

Novemberben kb. egyetlen hazai program várható, de az duplán fontos. Michelle Feilen sensei érkezik hozzánk Barcelonából, hogy megmutassa nekünk: kitartással és tehetséggel mit érhetnek el a hölgyek az Aikidóban.


A program november utolsó hétvégéjén (11.27-29.) lesz megtartva és az utolsó napon a nyári danvizsgára készülők próbavizsgát is tesznek.

A fentiekből látszik, hogy elég sok lehetőségünk lesz a nyári levélhullást annak megfelelő ukemivel kísérni. :) Remélem, minden programon találkozok veletek a tatamin.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése