2017. június 16., péntek

Nyári edzésidőszak

Ez az a cikk, amit minden évben "Nyári szünet" címmel osztok meg, pedig már évek óta nem állunk meg nyáron sem, csak változtatunk a programon. A Szent István Általános iskola épülete, ahol a hétköznapi edzéseink vannak természetesen zárva tart az iskolai szünet alatt, azaz a tegnapi június 15-i záró edzés után legközelebb szeptemberben találkozunk ott, de kisebb szünetekkel egész nyáron tudunk valamilyen formában együtt gyakorolni.

Csoportkép a júniusi Kokoro Találkozóról

Június végéig a BME Sportközpontot javaslom, ahol hétfőn és szerdán 19:30-21:30 között tart edzéseket Rékai Gábor (5. dan, Aikikai). Ha még nem voltál ott edzésen, a bejutással kapcsolatban keress meg engem email-ben, vagy bárkit, akiről tudod, hogy oda (is) jár.

Júliusban és augusztusban a Kinizsi utcai épületben fogunk edzeni, amiben a Kokoro Találkozókat és a HBSE kurzusok nagy részét is tartjuk, de mivel a tatamis terem a nyáron felújítás alatt lesz, a 2. emeleti parkettás tornateremben fogunk eszközzel gyakorolni. Öltözni és zuhanyozni az 1. emeleti öltözőkben tudunk majd. Az edzések hétfőn és szerdán lesznek 18:30-20:00 között. Eszközt hozz magaddal, illetve megoldható, hogy két edzés között a portásfülkében tároljuk azokat a nyár folyamán. Fontos, hogy mindkét hónapban lesznek szünetek a nyári edzésekben is. A pontos menetrendet, azaz, hogy melyik napon lesznek edzések, a Kokoro Google naptárjában nézhetitek meg.

Egyéb nyári programok:

A HBSE június 29. és július 2. között tartja a nyári edzőtáborát Balatonlellén, a tavalyi Donovan tábor helyszínén Molnár János (5. dan, Aikikai) vezetésével.
Claude Berthiaume (7. dan, Aikikai) Kolozsváron tart hétvégi kurzust július 7-9 között.
Yohsimitsu Yamada (8. dan, Aikikai) idén is Bernauban lesz egy hétig augusztus 19-26 között.
Ezek részleteit megtalálhatjátok a Kokoro Naptárban.

Remélem, sokatokkal találkozok a nyári edzéseken és kurzusokon.

Mindenkinek szép nyarat kívánok!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése