2017. október 17., kedd

Őszi szünet és őszi programok

Beindult az őszi edzőtábor idény. Két remek programon már túl is vagyunk és még jópár vár ránk év végéig.

Yamada Sensei és a Kokoro tagjai Brüsszelben


Október első hétvégéjén Aradon jártunk Donovan Waite sensei táborában, majd a következő hétvégén Yoshimitsu Yamada Sensei és Claude Berthiaume sensei közös szemináriumán vettünk részt Brüsszelben.

Donovan sensei és a Kokoro + BME különítmény Aradon

Most hétvégén (október 21.) a Kinizsi utcában lesz a következő Kokoro Találkozó, ahol a koshinage-t próbáljuk barátságosabbá tenni azoknak, akik általában félnek tőle valamelyik szerepben.
Rá egy hétre, 28-án HBSE Aikido nap lesz Budapesten, ami egyben a februári kyu vizsga első felkészítő foglalkozása is.

Novemberben a HBSE szervezésében Jochen Maier sensei tart hétvégi kurzust Pécsett, majd rögtön a következő hétvégén szintén érdemes lesz Pécsre utazni, hogy régi barátunkkal, Günther Steger sensei-jel edzhessünk egy jót.

Aki hozzám hasonlóan az országhatáron túlra is elmerészkedik, annak a november 17-től kezdődő hétvégi programot ajánlom Londonban a Notting Hill Aikikai szervezésében, aminek edzéseit Donovan Waite és Collins Smith sensei tartják majd.
De itt van az azt követő hétvégén rendezett szeminárium is Donovan Waite sensei-jel Brüsszeltől nem messze, Éghezée-ben.

Szünet

Az idei iskolai őszi szünet október 30-tól november 3-ig tart. Ez alatt az idő alatt a Szemere utcában nem lesznek edzések.
Ha mégsem szeretnél leállni a gyakorlással, akkor hétfőn és szerdán 19:30-tól a BME Sportközpontban Rékai Gábor edzéseit javaslom.

Novemberben a sok program mellett, amin magam is részt veszek nem valószínű, hogy sikerül Kokoro Találkozót szervezni, de a decemberi évzáró találkozóval igyekszem majd elfeledtetni ezt a hiányt.

Mindenkinek jó gyakorlást hétköznap és hétvégén is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése